Facebook Image
   

Navigation  

   

Hjælp om..  

   

GTranslate  

   

Hvem er online?  

Vi har 35 gæster og ingen medlemmer online

   

Login Form  

   
   
Fejl

ViHS' nye kommunikationskanaler

Brugervurdering:  / 0
DårligBedst 
Details
Bookmark and Share

ViHS' nye kommunikationskanaler – bl.a. en webportal med 'underafdeling' om sjældne handicap

I forbindelse med sammenlægningen 1. januar 2011 af 13 videnscentre (herunder Center for Små Handicapgrupper) og 3 vidensnetværk til et stort videnscenter, Videnscenter for Handicap og Socialpsykiatri, er der i færd med at blive udviklet nye kommunikationsløsninger i ViHS.

De nye fælles løsninger skal skabe større ensartethed og sikre kvaliteten af formidlingen i ViHS:

Et tværfagligt magasin
I løbet af efteråret udkommer det første magasin fra ViHS, der i skrivende stund ikke har fået et navn. Det er et tværfagligt magasin med skiftende tema fra blad til blad. Bladet udkommer 3-4 gange pr. år.

Temahæfter
Sideløbende med det fælles blad, vil ViHS udgive fagspecifikke hæfter, som går i dybden med udvalgte temaer om handicap. Der kan være tale om temaer inden for et fagområde eller et tema på tværs af fagområderne i ViHS. Efter planen bliver der udgivet ca. 10-15 hæfter fra videnscenteret om året.

Viden om sjældne handicap vil kunne hentes på Servicestyrelsens web-portal
www.servicestyrelsen.dk bliver i løbet af efteråret omstruktureret og udbygget med viden fra VIHS' faglige områder. Målet er at skabe en vidensportal for det sociale område, der præsenterer tværfaglig og specialiseret viden fra Servicestyrelsen. Specialiseret viden om sjældne handicap/diagnoser på den sociale vidensportal vil være samlet i en egen 'underafdeling' (subsite).

   

Arrangementer  

   

DUKH Rådgivning  

   

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

© 2017 - NF-Danmark * Strynøvej 25 * Hammerum * 7400 Herning * CVR 13 03 55 98 * TLF 45 41 15 80 / 20 11 64 20 (begge efter 16.00)