Facebook Image
   

Navigation  

   

Hjælp om..  

   

GTranslate  

   

Hvem er online?  

Vi har 100 gæster og ingen medlemmer online

   

Login Form  

   
   
Fejl

Foreningen

Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen (NF-Danmark) blev etableret i 1987 med følgende formål :

  • at yde støtte til NF-patienter og deres pårørende med information om sygdommen, hjælp til medicinsk, social og arvemæssig rådgivning.
  • at udbrede kendskab til sygdommen, dens forebyggelse og behandling, og derved skabe forståelse for de af sygdommen ramtes kår.
  • at yde støtte til videnskabelig forskning af sygdommen og dens forebyggelse og behandling.
  • at tage kontakt med foreninger og organer i andre lande, som arbejder for sygdommens bekæmpelse, for derigennem at opnå bedre kendskab til sygdommen.

Foreningen har idag små 500 medlemmer og desuden medlem af Sjældne Diagnoser. Der formodes at være 1500-3000 danskere med sygdommen.

Foreningen tilbyder en række fordele for medlemmer bl.a. kurser for forældre til nydiagnosticerede børn, kurser for unge og voksne med NF samt familiekurser. Vi opfordrer derfor alle med sygdommen, herunder familiemedlemmer og pårørende at indmelde sig i en af medlemskategorierne (se menupunktet "Støt os her") for derigennem at få gavn af foreningens tilbud samt støtte vores fælles sag.

Foreningens formand er Lene Lind som træffes på telefon: 45 41 15 80 / 70 22 70 10 på e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Telefontid: Mandag – fredag mellem kl. 19.00 og kl. 21.00. Det vil også være muligt at træffe formanden i weekenderne. Den øvrige bestyrelses træffes bedst om aftenen. Vejleder Karin Persson træffes dog hverdage i dagtimerne.

Foreningen kan ligeledes findes på Facebook (tryk på facebook-ikonet i bunden af siden)

 

Læs mere om foreningen i artiklerne herunder

 


 

   

Seneste nyt..  

   

Arrangementer  

   

Mest læste artikler..  

   

Livet med NF....  

Stof til eftertanke...

Her er en række personlige beretninger fra medlemmerne omkring livet med NF i familien fra artikelserien "Stafetten" i NF-NYT. Det er vigtigt at huske, at der også er mange med NF, som lever helt almindelige liv uden de omtalte problemer.

Profilartikler

   

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

© 2017 - NF-Danmark * Strynøvej 25 * Hammerum * 7400 Herning * CVR 13 03 55 98 * TLF 45 41 15 80 / 20 11 64 20 (begge efter 16.00)