Facebook Image
   

Navigation  

   

Hjælp om..  

   

GTranslate  

   

Hvem er online?  

Vi har 26 gæster og ingen medlemmer online

   

Login Form  

   
   
Fejl

NF Forum lukker ned

Brugervurdering:  / 1
DårligBedst 
Details
Bookmark and Share

NF Forum lukker

 

Kære NF-Danmark medlemmer

Vi er desværre af tekniske årsager nødt til at lukke NF Forum på www.nfdanmark.dk ned og i stedet opretter vi et NF Forum på www.livsnettet.dk. Der vil blive publiceret en instruktion i hvordan man bruger Livsnettet i nærmeste fremtid på www.nfdanmark.dk.

Teknologien bag NF Forum bliver desværre ikke holdt ajour i den danske version, hvilket blokerer for generel ajourføring af hele vores hjemmeside. Vi er derfor nødt til at lukke NF Forum ned.

Der er mange, der har været inde og se på NF Forum, men der har ikke være ret mange brugerindlæg. Vi vurderer derfor, at behovet for et forum ikke er stort nok til, at vi skal køre et sådant i eget regi. Facebook dækker en del af behovet og via Livsnettet forventer vi at kunne dække resten.

www.livsnettet.dk er en portal, som dækker mange emner, og der findes således foruden NF også fora for bl.a. ADHD. Livsnettet er i det hele taget ret smart.

Nedlukningen af NF Forum betyder desuden, at der ikke fremover vil være behov for et login til hjemmesiden, idet alt det resterende indhold i forvejen var offentligt tilgængeligt. Login-modulet fjernes derfor samtidigt med NF Forum i nærmeste fremtid.

 

Med venlig hilsen

Webmaster

   

Seneste nyt..  

   

Arrangementer  

   

Mest læste artikler..  

   

Livet med NF....  

Stof til eftertanke...

Her er en række personlige beretninger fra medlemmerne omkring livet med NF i familien fra artikelserien "Stafetten" i NF-NYT. Det er vigtigt at huske, at der også er mange med NF, som lever helt almindelige liv uden de omtalte problemer.

Profilartikler

   

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

© 2017 - NF-Danmark * Strynøvej 25 * Hammerum * 7400 Herning * CVR 13 03 55 98 * TLF 45 41 15 80 / 20 11 64 20 (begge efter 16.00)