Facebook Image
   

Navigation  

   

Hjælp om..  

   

GTranslate  

   

Hvem er online?  

Vi har 11 gæster og ingen medlemmer online

   

Login Form  

   
   
Fejl

Tilmeld betalingsservice

Brugervurdering:  / 0
DårligBedst 
Details
Bookmark and Share

Det er nu muligt at tilmelde kontingentet til Betalingsservice, så det automatisk bliver betalt, uden at du behøver at gå på posthuset eller selv betale via en net-bank. 

Du kan tilmelde dig direkte på Betalingsservice's hjemmeside ved at klikke på linket nederst på siden.

De oplysninger, du taster, får vi ikke at se. Det er derfor vigtigt, at du taster det rigtige medlemsnummer. Er du i tvivl om medlemsnummeret, er du velkommen til at sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så vil vi hurtigst muligt oplyse dit medlemsnummer.
 
Gå til betalingsservice hjemmeside her og tilmeld dig, og hjælp dermed foreningen til at reducere administrationsomkostningerne. 

   

Seneste nyt..  

   

Arrangementer  

   

Mest læste artikler..  

   

Livet med NF....  

Stof til eftertanke...

Her er en række personlige beretninger fra medlemmerne omkring livet med NF i familien fra artikelserien "Stafetten" i NF-NYT. Det er vigtigt at huske, at der også er mange med NF, som lever helt almindelige liv uden de omtalte problemer.

Profilartikler

   

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

© 2017 - NF-Danmark * Strynøvej 25 * Hammerum * 7400 Herning * CVR 13 03 55 98 * TLF 45 41 15 80 / 20 11 64 20 (begge efter 16.00)