Facebook Image
   

Navigation  

   

Hjælp om..  

   

GTranslate  

   

Hvem er online?  

Vi har 93 gæster og ingen medlemmer online

   

Login Form  

   
Fejl

Ungdomsgruppen

NF-Danmark har en aktiv ungdomsgruppe som dækker aldersgruppen 15-30 år. Vi mødes et par gange i løbet af året til sociale arrangementer arrangeret af foreningen eller medlemmerne selv. Hvert arrangement har sin egen overskrift. Der er forskellige faglige foredrag, grænserykkende aktiviteter og ikke mindst socialt samvær, hvor der kan udveksles erfaringer.

Vi prøver at mødes forskellige steder i landet, så det ikke er de samme, der skal rejse langt hver gang. I lige år har vi en ungdomsweekend, og i ulige år når der afholdes familiekursus, har vi vores eget foredrag og aktiviteter. Hvert år arrangerer vi julefrokost og sommertur. 

Derudover har ungdomsgruppen sin egen side på facebook – ”NF-ungdomsgruppen”, hvor vi opfordrer alle med NF i aldersgruppen til at melde sig ind. 

Skovtur

 

Ungdomsgruppen har et medlem og en suppleant i NF-Danmarks bestyrelse.

 

 

   

Seneste nyt..  

   

Arrangementer  

   

Mest læste artikler..  

   

Livet med NF....  

Stof til eftertanke...

Her er en række personlige beretninger fra medlemmerne omkring livet med NF i familien fra artikelserien "Stafetten" i NF-NYT. Det er vigtigt at huske, at der også er mange med NF, som lever helt almindelige liv uden de omtalte problemer.

Profilartikler

   

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

© 2017 - NF-Danmark * Strynøvej 25 * Hammerum * 7400 Herning * CVR 13 03 55 98 * TLF 45 41 15 80 / 20 11 64 20 (begge efter 16.00)