Bliv medlem

Bliv medlem

Bliv medlem af NF Danmark og få adgang til spændende arrangementer og aktiviteter sammen med ligesindede. Vi er en relativt stor patientforening med knap 600 medlemmer, som passer godt på hinanden, og hvor der er plads til mangfoldighed og forskellighed.

bg image

Sammen er vi stærkere

Som medlem af NF Danmark får du adgang til de arrangementer og aktiviteter, vi løbende afholder. Vi har fokus på at skabe mulighed for samvær med ligesindede, hvad enten man er barn, ung eller voksen. Her kan du dele erfaringer med andre, få inspiration og danne netværk for livet.

Der er ingen krav til, hvor aktiv du skal være i foreningen eller hvor mange arrangementer, du deltager i, men din støtte i form af et medlemskab, betyder utroligt meget for os. Den viser, at vi som er berørte af NF står sammen, og at du bakker op, om det arbejde foreningen står for og den indsats, som ydes af frivillige personer.

Udover de sociale arrangementer og aktiviteter, får du som medlem også glæde af opdateret viden om NF og nye behandlinger, informationer om kliniske forsøg og forskning i Danmark, samt adgang til vores lukkede facebook-gruppe, hvor vores medlemmer kan stille spørgsmål eller søge hjælp til stort som småt.

Derfor er jeg medlem

quote image

Jeg er medlem, fordi det er skønt at vide, at jeg ikke er alene med NF, og det er rart at dele oplevelser og erfaringer med andre. Jeg ville blot ønske, at der var mere fokus på sygdommen og viden blandt dem, som ikke selv er berørt.

Lotta
bg image

Vælg medlemsskab

Foreningen tilbyder 4 medlemsskaber, alt efter om man ønsker at være aktivt medlem eller støttemedlem. De tre aktive medlemskaber er opdelt i     ”Ungdomsmedlem”, ”Voksenmedlem” og ”Familiemedlemskab”. Fælles for de tre, er at de giver adgang til arrangementer for de pågældende medlemskaber samt stemmeret.

Har du nogen spørgsmål vedrørende medlemsskab er du altid velkommen til at kontakte Dorit Pedersen på tlf. 40633382 eller email dp@nfdanmark.dk.

Tilmelding