Netværk

Netværksgrupper

NF1 er en diagnose for livet. Det er et medlemskab, som de færreste ønsker at være en del af, men som det heldigvis er muligt at få noget godt ud af. I NF Danmark bliver du en del af et fællesskab med bl.a. netværksgrupper, hvor du kan møde andre i samme situation som dig selv, og hvor der er mulighed for at finde inspiration og udveksle erfaringer.

bg image

Ungdomsgruppen

NF Danmark har en aktiv ungdomsgruppe, som dækker aldersgruppen 15-24 år. Vi mødes et par gange i løbet af året til sociale aktiviteter arrangeret af foreningen eller medlemmerne selv. Hvert arrangement har sin egen overskrift. Der er forskellige faglige foredrag, grænserykkende aktiviteter og ikke mindst socialt samvær, hvor der kan udveksles erfaringer.

Vi prøver at mødes forskellige steder i landet, så det ikke er de samme, der skal rejse langt hver gang. Hvert år afholder vi Ungdoms Camp, og i ulige år deltager vi i Familie Camp, hvor vi delvist har vores eget program og aktiviteter. Hvert år arrangerer vi endvidere Påskefrokost.

Ungdomsgruppen har sin egen side på facebookside, hvor vi opfordrer alle med NF i aldersgruppen 15-24 år at melde sig ind.

For spørgsmål vedr. ungdomsgruppen kan Lærke Jensen (tlf: 3195 1310) eller Dennis Nørmark (tlf: 2056 4834) kontaktes.

bg image

Seniorgruppen

Seniorgruppen er et fællesskab for voksne i alderen 50 år og derover. Formålet med seniorgruppen er at skabe et rum, hvor seniorer med NF kan mødes med ligesindede i et åbent og fortroligt miljø, hvor ordet er frit. Vi vil løbende arrangere aktiviteter med fokus på vidensdeling, socialt samvær og oplæg om livet med NF.

For spørgsmål vedr. seniorgruppen kan Dorit Pedersen kontaktes på telefon 40633382.

bg image

Forældregruppen

Nærmere info kommer snarest.