Maj måned er ‘NF Awareness Måned’

Fra 01/05/2023 til 31/05/2023

Hvert år sættes der i maj måned fokus på NF verden over, når ‘NF Awareness Måned’ og ‘Verdens NF Dag’ (den 17. maj) fejres. Dette internationale initiativ har til formål at øge opmærksomheden omkring NF og støtte de patienter og pårørende, som er berørte af sygdommen.


‘NF Awareness Måned’ giver os mulighed for at sprede viden om NF, sygdommens kompleksitet samt opfordre til større forståelse og støtte. Gennem oplysning og uddannelse kan vi bidrage til at nedbryde stigmatiseringen omkring sygdommen og øge bevidstheden om de udfordringer, som personer med NF står over for i deres daglige liv.


På ‘Verdens NF dag’ afholdes der begivenheder og aktiviteter over hele verden for at markere dagen. Både patientorganisationer, sundhedsfagfolk, forskere og samfundet som helhed går sammen for at øge opmærksomheden omkring Neurofibromatose. Disse arrangementer omfatter informationsseminarer, velgørenhedsarrangementer, patientstøttegrupper og fundraising-kampagner for at finansiere forskning og behandlingsmuligheder.


NF Danmark opfordrer alle til at deltage i denne vigtige bevægelse. Du kan gøre en forskel ved at dele information om NF på sociale medier, donere til organisationer, der støtter forskning og støtte mennesker med NF i dit lokalområde. Sammen kan vi arbejde hen imod bedre behandlinger, støtte og håb for alle, der er berørt af NF. Lad os bruge ‘NF Awareness Måned’ som en platform til at fremme forståelsen og støtten til alle dem med Neurofibromatose. Lad os skabe en verden, hvor alle kan leve uden frygt, stigmatisering og begrænsninger.


#endNF #makeNFvisible #NFdanmark #NFpatientsunited