Nyhed om virksomhedspraktik

01/03/2024

Vi er utroligt glade for at kunne dele med jer alle, at vi har fået mulighed for at tilbyde Sofie Gregersen et praktikforløb i foreningen med henblik på, at dette på sigt kan munde ud i et fleksjob. Sofie er relativt ny i foreningen og deltog sidste sommer som repræsentant for NF Danmark på NF Ambassador Academy i Portugal. Siden da har Sofie i høj grad engageret sig i foreningsarbejdet og bidraget med sit dedikerede arbejde og sin entusiasme. Hendes passion for vores sag og hendes vilje til at gøre en forskel har gjort indtryk på os alle.


Vi er derfor rigtig glade for denne samarbejdsmulighed og ser frem til at se, hvad fremtiden bringer. Sofies indsats og engagement vil helt sikkert være en værdifuld tilføjelse til vores team, og vi er sikre på, at hun vil bidrage positivt til vores fælles mål om at styrke støtten til dem, der er berørt af NF.


En lille hilsen fra Sofie:


Hej alle sammen! Mit navn er Sofie, jeg er 29 år gammel og kommer fra det hyggelige lille Fjerritslev i Nordjylland. Jeg er den eneste i min familie, der har NF. Efter at have taget en uddannelse som kontorassistent, har jeg besluttet mig for at følge min passion og interesse inden for sundhed og medicin. Jeg startede faktisk med at læse Sundhedsteknologi på universitetet, men indså hurtigt, at det ikke var den rette vej for mig. I min fritid nyder jeg at arbejde med keramik, udforske naturen og fordybe mig i gode bøger.


Min rejse med NF tog en ny drejning efter min deltagelse i NF-akademiet, hvor jeg fik en kæmpe interesse i at gøre en forskel inden for NF og bidrage til at udbrede viden om sygdommen. Jeg ser frem til at kombinere mine erfaringer fra NF-akademiet, min kontoruddannelse og min passion for sundhed og medicin i mit arbejde hos NF Danmark.


For nylig blev jeg valgt som NF1 patientrepræsentant i NFPU, hvilket jeg ser som en fantastisk mulighed for at bidrage yderligere til foreningens arbejde. Jeg er utroligt taknemmelig for denne mulighed og ser frem til at være en aktiv del af fællesskabet i NF Danmark. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at komme i kontakt med mig, er du meget velkommen til at sende mig en e-mail på skg@nfdanmark.dk