Referat fra netværksmøde og årsmøde 1-3. marts 2024

Fra 01/03/2024 til 03/03/2024

Den første weekend i marts samledes 92 medlemmer til den årlige netværksweekend og årsmøde hos NF Danmark. Det var endnu en gang en fantastisk og givende weekend, hvor vi stræbte efter at skabe optimale rammer for et fællesskab præget af hygge, udvikling og oplysning.


Årets hovedtema var ”Sundhed – både fysisk og psykisk: Hvordan kan jeg selv påvirke mit velvære?” Fredagen bød på gensynsglæde og velkomst til nye medlemmer over kaffe. Dagen var dedikeret til samvær og introduktion til foreningen. Vores unge NF-ambassadører arrangerede en sjov samarbejdsøvelse, og senere fik vi information om et nyt forskningsprojekt på Rigshospitalet om stamceller, inden vi nød en fælles middag.


Lørdagens program omfattede et spændende foredrag om sundhed og kost ved læge Tobias Schmidt Hansen, efterfulgt af en paneldialog om livet med NF, et aktivt oplæg om psykisk sundhed og vores egen indflydelse på dette. Dagen bød også på et oplæg fra DUKH om det gode arbejdsliv. Til aften toppede vi arrangementet af med en hyggelig koncert med Mikkel Ørligur, der fik alle til at smile, og de unge til at danse til musikken. Ungdomsgruppen havde deres eget spændende program lørdag, inklusiv aktiviteter så som at finde deres indre Robin Hood og deltage i spil med Letsplay.


Søndagen var reserveret til foreningens generalforsamling, hvor vi fik indsigt i foreningens nuværende status og fremtidsplaner.


Vi vil gerne opfordre jer alle til at deltage i vores netværksweekend, hvor I ikke blot kan lære om den seneste forskning inden for NF, men også kan mødes med ligesindede i et åbent og udviklende fællesskab. Så sørg allerede nu for at sætte kryds i kalenderen 7-9. marts 2025, hvor vi sammen kan fortsætte med at styrke vores fællesskab, lære af hinanden og opnå ny og vigtig viden omkring NF.